31/5/2020 8:13
Online Counter

Украјински медији објавили су фотографију Тамаре Звицер на којој се види како репетира пиштољ и виче испред зграде у Kијеву у којој живи, а у близини које је њен супруг, иначе вођа кавачког клана, рањен док је џогирао.

Према писању тамошњих медија, Тамара Звицер је истрчала из стана када је чула хице и запуцала на нападаче који су испалили седам хитаца на њеног супруга.

Занимљиво је да се у јеку рата два которска клана пре две године појавио аудио снимак који је објавио шкаљарски клан, а који наводно потврђује да је Тамара варала мужа са његовим шефом обезбеђења.

Тако се у аудио снимку, поред детаљних информацијама о кавачком клану и његовим припадницима, чују и снимљени телефонски разговори, за које се тада тврдило да се воде између супруге вође Kавчана Радоја Звицера и шефа његовог обезбеђења Александра Ђуришића, који алудирају на тајну љубавну везу.

Они су се међусобно ословљавали са "срећо", "очи моје" и "љубави", а у једном од снимљених разговора она му каже "љубавниче мој, нека сви чују да имам љубавника", док га већ у следећем зове да дође код ње кући.

Иначе, медији подсећају да ово није први пут да је супруга вође Кавчана била умешана у ватрени обрачун сукобљених кланова.

На њу је, како се сумњало, шеф шкаљарског клана Јован Вукотић пре неколико година пуцао у Kотору.

Према оптужници, њој је Вукотић аутомобилом препречио пут у которском насељу Доброта и потом запуцао из пиштоља. Није, међутим, погодио ни Звицер, нити аутомобил у ком се налазила, већ кола која су била паркирана недалеко одатле.

У тренутку пуцњаве са Вукотићем је у колима био његов отац Веселин, док је са Звицер била њена малолетна ћерка, тврди црногорска полиција.

Овим поводом Вукотић је саслушан током боравка у Централном затвору у Београду по замолници Црне Горе.

Његов адвокат Зора Добричанин тврдила је за црногорски "Дан" да је Вукотић негирао кривицу и надлежним органима пружио доказе да у време пуцњава није био у Kотору, па чак ни у Црној Гори.

- Јован Вукотић је саслушан у Србији по замолницама из Црне Горе и у предмету у ком су оштећени Ступар и Радоњић као и у предмету где је оштећена Тамара Звицер. У оба случаја он чврстим алибијима доказује да није био нити је могао бити на месту извршења тих кривичних дела, па да не може бити ни извршилац тих кривичних дела. Kада је у питању покушај убиства Тамаре Звицер, Јован је у том тренутку био хиљаду километара далеко од места догађаја и одмах чим је јавно прозван у вези с тим, доставио је тужилаштву материјалне доказе у виду видео-записа и других неспорних писаних доказа који потврђују његов алиби. На те околности постоји и велики број сведока - рекла је Добричанин Никодиновић и нагласила да се ускоро очекује одлука тужилаштва у овом предмету.

Kако наводи украјински портал "Detective info", Тамара Звицер у Украјини, са Гораном и Мајом Звицер, поседује компанију која се бави услужним делатностима у угоститељству.

Telegraf.rs

Број прегледа:
hit counters free

Новости