22/8/2019 17:39
Online Counter

У шоку је и Веселинка Мандић, која је власница, заједно са својим супругом, кафића у месту Ђеврске где се догодио сличан напад, пола часа након оног у Уздољу.

”Ми нисмо уопште гледали утакмицу Црвене звезде, већ Динамо. Нападачи су упали у кафић и почели да нас вређају, викали су ”Срби, слушате ли Томпсона”. Један од младића није желео у свему да учествује и само је седео. Следиле су претње ”Опет ћете бежати у колони, тракторима”, каже Мандићева и присећа се да је онда следило варварство, тргање инвестара, бацање боца. Њен је супруг срчани болесник и позлило му је, гости су се разбежали, а нападачи су повредили и власнике.

”Мој се муж сав тресао када су га напали, разбили су нам витрину. Мени је зло и сада док се свега присећам”, каже Веселинка, која хвали полицију да је брзо дошла и да су били веома коректни.

Разговарали смо и са управницом болнице у Kнину Kристином Битуњац која нам је рекла да је довезено пет особа које су имале лакше повреде, расекотине и маснице од удараца. Један младић од седамнаест година задржан је на хирургији на посматрању, а остали су пуштени кући.

Отац 17-огодишњака, повређеног у нападу на госте кафића код Kнина, каже да је његов син после инцидента дошао кући крвав и уплакан и да је тражио да се закључају сва врата у кући, страхујући од новог напада.

Он је додао да је његов син, који је најтеже повређен у нападу за време утакмице Црвене звезде и Јанг бојса, сада стабилно, преноси хрватски Н1.

"Ја сам био код куће, дете је питало може ли да иде да гледа утакмицу и ја сам га пустио. Седили смо код куће ја и жена, а он долази сав крвав, уплакан, каже да закључавамо све, да ће доћи и побити нас", испричао је он.

Он је додао да је његов син седео први до врата кафића, када је дошао неко и ударио га по глави после чега је пао, а потом га је још једном неко ударио по леђима.

Број прегледа:
hit counters free

Новости