29/4/2020 8:44
Online Counter

Сваким даном постаје све очигледније да различите врсте карантина и изолације, коју нам намећу НKТ представници власти, треба да важе искључиво за опозицију и грађане, а да ДПС моћници имају сва права слободне шетње и отворене изборне кампање.

У том правцу, видимо да се за функционере ДПС-а жестоко захуктава политичка активност. Поразна је чињеница да се новац прикупљен донацијама, под плаштом помоћи, директно даје члановима ДПС-а. Док се представницима опозиције наређује да остану код  куће, док се црквени великодостојници приводе на информативне разговоре, министри, функционери и активисти режима размиљели су се ових дана широм Црне Горе и по списковима, само њима познатим, дијеле пакете помоћи.

Социјалистичка народна партија још једном подсјећа на нешто што знају и наши грађани, а и сва међународна јавност: читав мандат одлазеће Владе обиљежен је највећим аферама, као и чињеницом да смо земља у којој најбоље цвјетају корупција и криминал, а нерасвијетљена убиства представљају редовну појаву. Узалудан  је сваки покушај ове власти да “испегла” свој нерад и подигне свој посрнули рејтинг. Грађани одлично препознају неодговорност представника режима, као и  недопустиву злоупотребу тренутног стања у сврху политичког промовисања. Јасно је да сви потези власти представљају директну куповину гласова пред предстојеће изборе.

Тако смо јуче могли да “уживамо” у никшићким аплаузима вођи, истих оних који се жале на мизерност и биједу својих примања, као што смо десетак дана прије тога имали провидни, али неуспио покушај да се “вођа” представи као спасилац пензионера у Беранама. На сву срећу, у Беранама је давно поражена политика ДПС-а, а ускоро ће и у читавој Црној Гори.

СНП позива грађане да се стрпе и издрже још мало. Послије побједе у борби против корона вируса, предстоји нам много тежа битка - битка за спас Црне Горе! Само побједа над актуелним режимом доноси бољи живот за све грађане Црне Горе и нема тог вируса који ће  зауставити  те промјене у нашој држави!

Медијски центар СНП ЦГ

Број прегледа:
hit counters free

Новости