23/8/2022 20:47
Online Counter

Вучић је признао међудржавни реципроцитет између Србије и такозваног „Косова“, или управо оно што је Курти тражио.

Пристао је да грађани из централне Србије узимају на административним прелазима уместо својих личних докумената некакве привремене потврде такозваног „Косова“.

Једино што Вучић моли Куртија јесте да омогући режим пограничних области за Србе са Севера КиМ, који више пута дневно прелазе границу, како не би морали сваког дана по неколико пута да ваде потврде такозваног „Косова“, већ да их добијају на неколико месеци као Срби из централне Србије.

Да би се ова издаја и скандал прикрили, Вучић је причао о некаквим „Чеченима који су дошли да убијају по северу КиМ“. Да ли су то они исти Чечени који су наводно требали по налогу из Подгорице да изврше један од безбројних „атентата“ на њега у јануару ове године?

Очигледно да у његовој фабрици лажи понестаје оригиналних идеја када треба да се прикрије издаја. Његово вређање српског народа као "кафанског" у смислу наводног недостатка храбрости, показује не само његову ЛДП идеологију, већ и прикривени презир према Србима. Данас је показао и ко су му послодавци, када је изнео апсурдну тезу да „САД и ЕУ не контролишу Куртија“.

Што се тиче наводног изласка његове Српске листе из Куртијеве владе, који он стидљиво најављује, она је то обећала да ће урадити у новембру 2021. ако се до тада не формира ЗСО. Дакле још једна неистина особе која је сплетом несрећних околности постала председник Србије.

Број прегледа:
hit counters free

Новости