22/12/2019 20:52
Online Counter

Данас је у препуној сали хотела Бијела рада у Бијелом Пољу, одржан традиционални новогодишњи коктел, којем су, између осталих, присуствовали предсједник СНП ЦГ Владимир Јоковић, потпредсједници Драган Ивановић  и Драгослав Дадо Шћекић, секретар ИО Драган Вукић  и портпарол Милош Рајковић .

Поздрављајући присутне, предсједник ОО СНП Бијело Поље др Рашо Нишавић се захвалио присутнима  уз жељу да  наредна година свима донесе више успјеха.

Предсједник СНП ЦГ Владимир  Јоковић  је  рекао да је СНП била и остала стожер истинске и његошевске Црне Горе ”што смо показали и јуче масовним присуством  у одбрани светиња у Никшићу”.

Предсједник Јоковић  је истакао да СНП никада није био за подјеле и да је увијек против тога да се разлике продубљују. “ Још једном позивамо актуелну власт да повуче закон који прави раздор и разлике”, нагласио је Јоковић.

Према ријечима предсједника СНП ЦГ,  СНП са много оптимизма улази у наредну годину у којој ће, како је рекао, доћи до даљег јачања наше партије.

Свим грађанима Бијелог Поља, као и присутнима на коктелу, Јоковић је пожелио срећне новогодишње и божићне празнике, са жељом да их проведу у миру и благостању.

Број прегледа:
hit counters free

Новости