11/8/2019 17:56
Online Counter

Менаџер града Будве и високи функционер Нове српске демократије Мило Божовић извинио се због оштрих ријечи које је ДФ упутио на рачун одборника Црногорске Пера Дулетића.

"У свијетлу оштрих и неукусних ријечи и квалификација размијењених између припадника ДФ и наших коалиционих партнера, као члан Нове српске демократије, грађанин Будве имам потребу да јавност обавијестим о следећем. Традиционална манифестација Гуча, око које се нажалост дигла цијела медијска прашина, је била и остала само идеја која се ове године неће ни реализовати. Утолико је ситуација бесмисленија јер су и неспретна саопштења са стране ДФ-а дошла као реакција на неприкладне квалификације Црногорске о томе да ли пар дана музике и славља одговара духу Будве. Ипак, сматрајући да се са наше стране прешла мјера доброг укуса и основног суграђанског поштовања које Будвани вјековима његују, дужан сам да колегама из Црногорске и њиховим породицима, у првом реду Перу Дулетићу који се нашао на удару неумјесних саопштења, упутим извињене у своје лично име, али и у име партије коју заступам", навео је Божовић.

Према његовим ријечима извињење није реакција на одлуку Црногорске да иступи из коалиције која је, према његовом мишљењу била успјешна у Будви.

"Та одлука је прихваћена као коначна, а ово извињење је потреба коју лично према поменутим људима осјећам и коју сам дужан да на овај начин упутим", закључио је Божовић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости