31/12/2019 13:48
Online Counter

Председник Нове Србије оценио је да је најава да ће просечна плата у Србији 2025. године бити 900 евра „још једна Вучићева новогодишња бајка“.

„Биће 900 евра , ако сви оду , па остану само он , Јоргованка Табаковић, Синиша Мали и та његова клика. Та плата ће да буде толика исто онако како је немачка фабрика „Тенис“ дошла у Србију, како српски „Икарбус“ производи мерцедес. За ових осам година Србија се наслушала његових бајки ,а ево сада имамо и ову нову за Нову годину да ће просечна плата у Србији бити 900 евра“, рекао је Илић на конференцији за штампу.

Он је навео да су претходну годину обележиле бројне афере од којих ни једна није разрешена и за које нико није одговарао.

„Од Крушика , преко трговине оружја у коју је умешан отац министра полиције, афера плагираног доктората министра финансија , афера мегадипломца Небојше Стефановића, Бабић и афера на наплатној рампи Дољевац. Ова власт и Вучић се стално хвале успесима и резултатима , а једини и највећи успех ове власти је „Јовањица“ где је држава давала донације преко Министарства пољопривреде за узгој марихуане којом су тровали нашу децу“, истакао је Илић.

Он је додао да је ова власт „направила циркус од државе „ и да је „на челу те циркуске колоне председник државе Александар Вучић“.

„Чак је  проналажење и ослобађање отете девојчице било лакрдија и само маркетинг власти. Извели су на терен силне полицајце , дронове , стигли до бугарске границе ,а отмичар им се крио испред носа, на четири километра од места отмице. Полиција показала потпуну неспособност,а директору полиције Ребићу само фалила брада и капа и да  буде Деда Мраз. На крају дете пронашао човек који је дошао да обиђе викендицу ,а отмичар им побегао испред носа. Не дај Боже да нам прети нека озбиљнија опасност од терористичких напада, нас би уништили, како нам је способна полиција. Њих 900 са пуном опремом јури једног отмичара и никако да га ухвате“, казао је Илић.

Он је оценио да је „Вучић годину почео са Меркеловом, а завршио са Рамом“.

„Испаде да уместо те ЕУ о којој толико прича ми стигосмо до „мини Шенгена“ и да су нам главни партнери Рама и Зајев. По спољној политици коју ова власт води наш запад и Европска унија је Албанија. Тамо се Вучић дружи са Рамом и Зајевим, ћаска с Милом Ђукановићем док црногорска полиција пребија Србе и владике СПЦ у Црној Гори“, казао је Илић.

Он је грађанима Србије честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике и пожелео им  „ да се сви узмемо упамет у овој години“ и да „ово буде година у којој ћемо на изборима у историју послати власт Александра Вучића, а од Србије коначно правити нормалну државу“.

Број прегледа:
hit counters free

Новости