14/3/2020 8:23
Online Counter

Трећи мјесец трају масовне литије србског народа у Црној Гори против Миловог режима , узроковане МНЕ законом о отимању имовине СПЦ. Три мјесецa масовно Црногорци протествују у литијама. Милов режим нема рјешење , он је одавно у нокауту , али зато су ту екуменистички свештеници. Лажни хришћани и лажни пастири, који су узурпирали свештеничка мјеста у СПЦ. Зато их и подржавају свејеретици римски папа и други. Као да је мало што нам јерес намећу као православље , они иду и у национално конвертитство Срба Црногораца у Монтенегрине.

Милови фашистички потези су контрапродуктивни и изазивају револт и отпор , али када језуити крену полако и подло , онда постаје ризично. Већ два пута су екуменисти истакли Монтенегро ,,кокошке,, у литијама у Подгорици. Први пут у четвртак 5.март 2010. и други пут у свету неђељу 8.марта 2020. То неће бити и задњи пут, биће још покушаја. Јер зло нема намјеру да стане. Ово друго наметање антисрбске и антиљудске ,,кокошке,, је очигледно било ритуално на ,,Дан жена,, свјетстки антихришћански празник , гдје је МНЕ ,,кокошка,, постављена заједно са чувеним Крсташ барјаком Бошка Југовића и тробојком Краљевине Црне Горе.

Како може тај фашистички симбол Миловине Монтенегро да не смета народу који је изашао баш да протествује против тог зла?! Зар је могуће да нема никог међу 100 000 Срба у Подгорици ко би реаговао?  Зашто нико не приђе онима који носе то злокобно знамење и не удаљи их са србских литија!? Уколико се ,,кокошка,, не уклони испашће да се народ монтенегрисао. Ово је чак шизофрено. Као да идете у протест против Хитлеровог режим под заставом са кукастим крстом.

Екуменистима је све зло мало,  када погледате фотографију са молебана у Подгорици , виде се два мала дјетета, анђела србска, са иконама у рукама, испред симбола режима против кога су и оне изашле, а у позадини свега, велику Амфилохијеву слику као транспарент. Баш хришћански, онако православно. Подли екуменисти . Све је јасно.

У ПАМЕТ СЕ БРАЋО ЦРНОГОРЦИ!

Игор Војиновић

10.3.2020.

Број прегледа:
hit counters free

Новости