29/9/2019 20:59
Online Counter

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић одустао је данас, уочи сједнице Главног одбора странке, од искључења одборника Ђорђија Вујовића из НСД-а јер би тиме, највјероватније остао без цијелог Општинског одбора у Будви. Најмање зато што они апсолутно подржавају Вујовића, већ зато што сви апсолутно не подржавају садржину подметнутих саопштења из централе у Подгорици. Представници осталих одбора са приморја подијељени су по овом питању, па је ''војвода'' процијенио да је најбоље да се данас примири, сазнаје портал Српско уједињење од више извора из Нове српске демократије.

Иако је окршај са Вујовићем сам Мандић помпезно најављивао у медијима, све је завршено по принципу – ''тресла се гора'', при чему у конкретном случају нико није видио чак ни миша.

Сама сједница протекла је у ''отаљавајућој'' атмосфери, била је прилично досадна и сви чланови Главног одбора, који су присуствовали, једва су чекали завршетак, што се и десило тек након сат и по од њеног почетка. Мандић је затечен и прилично малим бројем чланова ГО који су присуствовали, тако да је и кворум био веома дискутабилан.

Зато је и процијенио да није неопходно да се данас бави питањем одбране приликом евентуалног хапшења и одласка у затвор.

''У једном тренутку је провукао да ће он и Милан Кнежевић одлучити како да се бране, те да највјероватније неће друге увлачити у тај проблем. Чланови ГО реаговали су прилично хладнокрвно и резервисано'', кажу наши извори.

ГО НСД данас је усвојио финансијски извјештај и предлог уставних промјена које ће ДФ активирати у скупштинску процедуру.

Број прегледа:
hit counters free

Новости