2/5/2020 11:12
Online Counter

Пише: Пол Џозеф Вотсон, Summit.news

Свјетска здравствена организација савјетује да дјеци узраста до четири године буду пружене ''информације о уживању и задовољству које пружа додиривање сопственог тијела, мастурбација''.  

Свjетска здравствена организација објавила је документ „Стандарди за сексуално образовање у Европи: Оквир за политичаре, надлежне у образовању, здравству и специјалисте“ у којем се савјетује да дјеца буду подучавана о сексуалном самозадовољавању и трансџендеризму прије него што науче да говоре.

СЗО предлаже да дјеци узраста до четири године буду пружене ''информације о уживању и задовољству које пружа додиривање сопственог тијела, мастурбација''.

Дјецу ''од 0 до 4 године'' од малих ногу треба ''охрабрити да стекну свијест о џендер идентитетима'' и дати им ''право да џендер идентитете истражују''.

У одјељку који се односи на узрасте од четири до шест година инсистира се на томе да васпитачи ''пруже информације о истополним сексуалним односима'' и ''помогну дјеци да развију поштовање према различитим нормама у вези сексуалности''.

Свакако, у свијету са имало душевног здравља ни једно дијете ових узраста не би требало изложити било каквим информацијама о сексу.

Док саучествују у наративу око кинеског заташкавања информација о избијању коронавируса, медији у исто вријеме брижно чувају СЗО од сваког пријекора, о којем не може бити ни помена.

Друштвене мреже уклањају материјале и људе који критикују смјернице Свјетске здравствене организације.

С обзиром на то какву болештину глобална здравствена организација уваљује дјеци, одлука администрације Доналда Трампа да престане са њеним финансирањем сваким даном све боље изгледа.

Број прегледа:
hit counters free

Новости