9/9/2022 12:17
Online Counter

Носилац Светосавске српске листе на изборима у Бијелом Пољу Светислав Перишић је обећао да ће одборници СВЕТОСАВСКЕ у новом сазиву бјелопољске Скупштине, одмах након верификације мандата, иницирати да главни градски трг понесе име Светога Саве, а мјесни центар Бистрица поново врати старо име Савино поље.

Први човјек СВЕТОСАВСКЕ у Бијелом Пољу захвалио је свим грађанима који су дали потписе подршке како би СВЕТОСАВСКА листа била предата.

''Ми ћемо своју изборну кампању почети из манастира Куманица, гдје ћемо се заклети да никада нећемо бити у било каквом коалиционом аранжману са онима који су против Српске православне цркве, против наше Србије и мајке Русије. Позивам све да нам помогну у кампањи и да, наравно, дају свој глас СВЕТОСАВСКОЈ, јер ми вас никада нећемо изневјерити. Живјело наше Светосавље!'', казао је Перишић.  

Он је нагласио да је одлука о самосталном наступу СВЕТОСАВСКЕ у Бијелом Пољу изнуђена зато што није било ама баш никаквих разговора о заједничком наступу српских политичких субјеката, подјећајући да су од стране тих структура последњих година мандати поклањани странкама Авда Горчевића, Рифата Весковића и Либералној партији.

Број прегледа:
hit counters free

Новости