27/9/2019 15:08
Online Counter

— Поведите рачуна о Србији, о Српској Републици, Војводини, да се не скупите на Београдски пашалук. А држава Kосово и Албанија, то су ваши и наши сусједи — казао је тзв. ''поглавар'' тзв. ''Црногорске цркве'' Мираш Дедеић. Ову изјаву данас ударно преносе београдски и подгорички медији, дајући јој наглашени значај. Можда и заслужени с обзиром да је наручена из врха црногорског режима.

Портал Српско уједињење ексклузивно је дошао до фотографија које одсликавају атмосферу током које је Мираш дао цитирану и наручену изјаву. Хотел ''Сплендид'', рулет, апарати, алкохол, даме у поодмаклим годинама које бодре ''владику''.

На истом мјесту Брано Мићуновић је прије неколико дана организовао журку поводом женидбе сина Мила Ђукановића!

Захваљујући нашим читаоцима, дојави и фоторепортеру, успјели смо да усликамо ''амбијент'' у коме се ''моли'' црногорски ''владика''. Дајемо материјале на увид укупној јавности Србије, Црне Горе и Републике Српске.

''Сликамо'' амбијент из кога Мило Ђукановић, партнер Хашима Тачија, креће у завршни удар на Српску православну цркву.

Имајући у виду да међу Србима, чак и унутар СПЦ-а у Црној Гори, постоје струје које се залажу за дијалог са издајничким и богоборачким режимом у Подгорици, питамо:

''Зар један Мираш може бити разлог за узбуну? Ко се боји Мираша још? Око чега треба преговарати? Има ли неко ко ће рећи стоп лудилу Мила Ђукановића?''

Срби, нема повлачења, нема предаје! Што је наше — наше је! Сваки православни храм у Црној Гори!

Број прегледа:
hit counters free

Новости