17/11/2019 7:32
Online Counter

У сустрет осмом Kонгресу Демократске партије социјалиста, њихов члан и врхунски спортиста, бициклиста Горан Церовић, одлучио је да пружи подршку Црној Гори и партији симболичном вожњом од Брисела до Подгорице, саопштено је данас из те странке.

Церовић истиче да му је циљ да до 30. новембра, возећи бицикл од Брисела до Подгорице, преко 10 европских држава, симболично допринесе чврстом опредјељењу Црне Горе на европском путу, без обзира на све тренутне изазове.

“Свјестан сам да овај мој циљ није лако достићи, али уз одлучност, ентузијазам, добру припрему и прецизан план сигуран сам да ћу га остварити. Желио бих да ме грађани Црне Горе подрже на овом путу, као и колеге спортисти који знају колико рада, труда и одрицања је потребно за успјехе у професионалном спорту, посебно у бициклизму”, казао је Церовић.

Застава ЕУ коју доноси из Брисела је, наглашава, симбол европске породице држава, којој суштински, припада и Црна Гора.

“Овим својим потезом желим симболично да дам подршку и мојој партији, пред предстојећи осми Kонгрес и покажем како се, баш као што ДПС годинама чини, се великим изазовима треба суочавати јасном визијом и снажном жељом да их савладамо. Пут од Брисела до Подгорице није лак ни за Црну Гору, ни за мене, али смо сигурни да смо на правом путу и да заједно можемо да савладамо све препреке и Црну Гору и формално вратимо Европи”, поручује Церовић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости