8/7/2019 23:12
Online Counter

Прва дама САД Меланија Трамп је “гледана с неверицом и непоштовањем од стране подругљивих либерала широм земље” док је “радила бриљантан посао”, каже Џулија Робертс, која је такође изјавила да бивша прва дама САД Мишел Обама “није достојна ни да Меланији чисти тоалет.”

Џулија Робертс је говорила на њујоршком сету свог новог филма.

Мишел Обама посетила је филмску продукцију док је била у близини, а Џулија Робертс се сложила да је упозна, али се отворила дискусија о разликама између две најпознатије америчке прве даме (бившој Мишел и садашњој Меланији), па је Мишел напустила сет.

„Меланија има своје приоритете и она је одличан пример за наше младе жене“, рекла је Џулија Робертс. “Мишел? Говоримо о вуку у јагњећој кожи.“

Вест долази неколико дана након што је Џулија Робертс посрамила Селин Дион због њеног критиковања предсједника САД-а и изјавила да “мрзи Америку”.

„Не могу више да гледам америчку заставу. Мрзим ову земљу“, рекла је Канађанка Селин Дион, док се жалила на председниковање Трампа.

“Грешиш, Селин”, узвратила је Џулија Робертс. “Америку коју познајемо и коју смо волели уништио је Обама и његово катастрофално председниковање. Ако се не слажете, увек се можете вратити у своју земљу. У ствари, вероватно стварно и требате.“

Селин Дион је била једна од десетине либералних славних личности које су “претиле” да ће да напусте Сједињене Америчке Државе и врате се у своје домовине ако Америка изабере Доналда Трампа за председника.

Број прегледа:
hit counters free

Новости