5/6/2020 8:05
Online Counter

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

У првој видео поруци, Бошко Обрадовић подсећа шта се догодило у Савамали, у изборној ноћи 24. априла 2016. године, када су до данас непозната лица, са фантомкама на главама и багерима срушила приватне објекте у Херцеговачкој улици у Београду. Чак је и Александар Вучић те људе назвао „комплетним идиотима“ и признао да иза свега стоји градска власт у Београду, на челу са тадашњим градоначелником Синишом Малим и његовим замеником Гораном Весићем, али до дана данашњег нико за рушење објеката у Савамали није одговарао.

Да зло буде веће, „комплетни идиоти“ су том приликом везали Слободана Танасковића, чувара једног од срушених објеката и одузели му мобилни телфеон и сва лична документа и држали га затвореног док је трајало рушење објеката. Слободан Танасковић је неколико дана после овог догађаја преминуо на ВМА, а разлог смрти никада није утврђен.

Број прегледа:
hit counters free

Новости