16/7/2019 14:11
Online Counter

Неупитност независне, грађанске, мултиетничке, европске и евроатлантске Црне Горе предуслов је политичког партнерства СДП-а са било ким. Нама нијесу потребни фронтови против било кога или чега, већ слога и то да се окупимо око развоја по мјери човјека, истакла је у интервјуу Побједи, Драгиња Вуксановић Станковић, предсједник Социјалдемократске партије.

Она је поручила да власт мора схватити да је након афере “Коверта” и низа других, готово немогуће без техничке владе која би припремила изборе, доћи до бар минимума међусобног повјерења.

''Подршка на предсједничким изборима 2018, мени као предсједничком кандидату СДП-а била је 8,2 одсто, и то је био најбољи резултат партије од њеног оснивања. СДП је на парламентарним изборима 2016. освојила 5,2 одсто'', каже Драгиња Вуксановић Станковић и дефинише партијски курс:

''СДП је темељна државотворна партија која је учествовала у историјском обнављању црногорске независности. Били смо за независност када је ДПС био у пројекту Рата за мир'', закључује предсједник СДП-а.

Број прегледа:

Новости