25/8/2019 18:04
Online Counter

Шта рећи и како коментарисати најновији потез одборника НСД – на функцији предсједника ОО НСД Kотора, Владимира Потпаре, осим да за мене он лично није никакво изненађење, а посебно не разочарење?! Од њега је ово за мене очекивани гест јер је он неко ко је двије године, у континуитету, на овај или онај начин, опструирао рад локалне власти! Зна се које и какве захтјеве је испостављао пред скупштинска засиједања.

Напросто, тајно двогодишње шуровање са ДПС и СДП и посебно опструирање рада скупштине добило је званични епилог и сада се јавно обзнанило. Стога, сви они који су му дали повјерење сада су у ситуацији да се преиспитају да ли је он тај који је заслужио њихов глас. Желим да вјерујем да је ово његов лични чин и намјерно га издвајам и правим дистинкцију између њега и партије коју персонификује. Ово зато, јер свакодневно слушам разочараност бирача, посебно бирача НОВЕ, са неизбјежним питањем – виде ли његови ко их у Kотору представља?!

Знала сам да су људи кварљива роба, али да су баш оволико и отворено кварни ни моја машта ми није могла бити од користи. Мада сам негдје морала наслутити када је конкретно овај господин у питању! Ово зато јер он је цијело вријеме оптерећен и под хипотеком мог свеукупног дигнитета, посебно политичког и људског! Стога га најљепше молим да ми ништа не помаже, јер ми његова помоћ не треба!

Он је напросто морао да зна да ја, Драгица Перовић, никад не бих поднијела захтјев да тражим нешто на шта немам право. Право које су сви на тој функцији прије мене остварили, као и они који ће послије мене доћи исто тако остварити. Наравно, не бих се обраћала Одбору за избор и именовање актуелне незаконите пајсер скупштине, посебно не са сазнањем да ће дотични господин чинити кворум и бити у прилици да о мени одлучује, да то није била орочена условна законска обавеза коју сам морала испоштовати ради остварења захтјева пред вишим надлежним органом.

Уосталом, како је Владимир Потпара гласао, је ли био уздржан, за или против мог захтјева, можда је и најмање битно, битно је да је он чинио кворум, расправљао и одлучивао о нечем, испоставило се, у шта се не разумије. Иначе, један кроз један сам знала, да то тијело неће радити по закону и рационално, већ у складу са острашћеним емоцијама мржње и освете, у чему се иначе дотични господин одлично сналази, што се свакодневно показује негативном вербалном кампањом коју перманентно по терену води против мене и Демократске српске странке.

Тако да су у конкретном, Потпара и двојац Жељко Аврамовић – Бруна Лончаревић, равноправни саучесници у “рјешавању” мог захтјева са истим емоционалним набојем, а све у циљу да мој дебели имовински картон, како дотична г-ђа каже, буде што тањи, без обзира да ли је то по закону или не, што ће се лако доказати! Али, наравно јесте у складу са резоном тренутне математичке већине пајсер скупштине, потпомогнуте Потпаром!

Број прегледа:
hit counters free

Новости