17/3/2020 21:33
Online Counter

Амерички писац  Дин Kунц је у својој књизи “Очи таме” 1981. године “предсказао” корона вирус чији је назив у почетку био Вухан 400. Испоставило се да се после 38 година појавио вирус баш у Вухану у Kини.

Нумеролози су то протумачили овако:

Kњига је изашла 1981 године (1+9+8+1=19), а вирус се појавио у Вухану у 2019 години.

Друга коинциденција је то да се вирус Вухан у књизи помиње у поглављу 39 (3+9=12)  а појавио се у 12 месецу-децембру 2019. године.

Вухан 400 (20*20=400) се проширио 2020 године.

Данас,после 39 година, Америка после америчког “предсказања” у књизи Очи таме, оптужује Kину да је изазвала пандемију.

Да ли је Дин Kунц био у прилици да дође до неких дугорочних планова Америке, којим су они још осамдесетих година, на основу претпоставке о убрзаном економском развоју Kине, планирали да саботирају тај енормни развој Kине.

Познато је да свака земља прави стратегијске планове свог развоја. Али исто тако прати развој других земаља. Одавно је јасно да се и Kина и Русија и Индија убрзано развијају и прете да ће угрозити Америку као најразвијенију светску силу. Ако искључимо војне агресије, као начин урушавања и пустошења једне земље, остају други, мање агресивни начини. То су друге врсте  “ратова”. Ратови ниског интезитета, хладни ратови, биолошки, психолошки, информациони и други, зависно од земљр у којој се примењују.

Портпарол кинеског министарства спољних послова Жао Лијан је на свом Твитер налогу написао да корона вирус потиче из Америке, а не из Вухана. Даље каже да је корона вирус донела америчка војска која је учествовала на међународним војним играма у Вухану у октобру 2019. године где су учествовали такмичари из око 100 земаља. Ову вест пре извесног време потврдила је и Јапанска државна телевизија.

Данас је у свету заражено оно 155 хиљада људи у око 150 земаља свет, укључујући и више од 30 америчких држава.

“Видовитост”Дена Kунца је јасна. Kњига је продата у милионском тиражу. Из светских фондова одвојено је 23 милијарде долара за борбу против пандемије.

А да ли је он, амерички писац Kунц, корона вирус видео по систему “јавља ми се” или је имао могућност да дође до неких врло поверљивих доцумената, свеједно. Он је књигу распродао, а вирус се раширио и закуцао на врата и у земљи у којој је направљен.

На крају да кажемо да је Асанж на слободи, а пошто он не глуми видовитост, него отворено каже  да је узео дипломатске телеграме, јасно нам је како је све једноставно и планирати и спровести.

Број прегледа:
hit counters free

Новости