8/3/2020 10:49
Online Counter

Драган Бокан, власник трговинског ланца ''Воли'', наредио је ислеђивање запослених у компанији са циљем да не излазе на литије које организује Српска православна црква у Црној Гори. Ово је за портал Српско уједињење саопштило или потврдило више запослених из ''Воли'' маркета у Подгорици, Никшићу и Бару.

Они који су радницима претпостављени, у Боканово име, обавили су низ информативних разговора са свима за које се сумња да су учесници црквених протеста поводом доношења спорног Закона о слободи вјероисповијести.

– Сугерисано нам је да више не идемо на литије, уколико намјеравамо да останемо у радном односу у компанији ''Воли''. Пријећено нам је отказима и јасно речено да је пословна и свака друга политика компаније да се не сукобљавамо са партијом на власти и државом, а држава је изгласала зај Закон, прича порталу Српско уједињење један од запослених.

Радници се, поводом притисака, нису изјашњавали пред онима који су их ''притискали'', али ће, како су нам прецизирали, наставити да иду на литије. Уколико Бокан, са друге стране, настави са притисцима, они ће проблем са којим су суочени, пријавити, ако треба, и међународним адресама.

Драган Бокан је, иначе, у жиже јавности, сем пословних подухвата и блискости са врхом ДПС-а, доспио и због пријетњи кошаркашима и руководству Црвене звезде ''да ће га запамтити'' и ''да ће им се осветити када дођу у Подгорицу'', током Скупштине АБА лиге у Загребу, прошле године.

Број прегледа:
hit counters free

Новости