5/12/2019 21:40
Online Counter

Како гледате на садашњу политичку ситуацију у Србији?

Ситуација веома подсећа на време пред 27. март 1941. и пред 5. октобар 2000. године – два најсрамнија датума у српској историји. Тада су стране обавештајне службе преко својих медија у Србији и својих плаћеника, у виду политичара и квази-интелектуалаца изазвали државне ударе и без рата и сукоба преузели власт у држави, што је довело до великих разарања народа и државе.

Можете ли мало да појасните горњу тврдњу?

Најбољи и најлакши начин да преузмете власт у једној држави и поставите своје људе (послушнике) да њоме владају јесте да преко својих „слободних медија“ и квази-интелектуалаца лажно оптужујете људе који воде државу и тако изазивате незадовољство у народу, као и да примењујете „умерену“ дозу физичког насиља према институцијама, и на тај начин провоцирате државу да се брани. Ако држава крене да се брани од напада и лажи, то ће страни медији окарактерисати као „гушење слободе изражавања“, „укидање демократије“, „прекомерну употребу силе“, а међународна заједница (међународне силеџије) ће изразити „дубоку забринутост“ и тако подгрејавати незадовољство изманиулисане мањине, са циљем да се деси неки улични бунт или револуција, као што се то десило 27. марта 1941. и 5. октобра 2000. године. Држава неће смети да се обрачуна са насилницима и уличарима, јер би то значило улазак у сукоб са међународном (терористичком) заједницом која „брине о људским правима“ широм света. Последице могу да буду економске санкције или бомбардовање, чиме би се на миран или насилан начин довели своји људи на руководеће функције државе и тако Србија постала безлична маса људи са којима светски терористи могу да раде шта хоће, као што то раде у зомбираним земљама Европске Уније (ЕУ) и другим земљама које примају похвале од те исте ЕУ.

Мислите да то може да се деси у Србији?

Па не само да може да се деси, него ће се десити ако ми нешто не предузмемо. Млади људи не знају да је Слободан Милошевић имао већу подршку у народу него што је данас има Александар Вучић, па су га светске силеџије брутално збациле са власти и убиле у Хагу. Ја видим да исте те светске силеџије примењују сличан сценарио и данас, и да преко својих сатанских медија и квази-интелектуалаца у Србији износе најстрашније лажи и оптужбе на рачун људи који воде државу, а сада и на рачун врха Цркве, јер врх Цркве покушава да заузме помирљив став и да охрабри све добре ствари које ради државни врх.

Који су то медији и квази-интелектуалци које спомињете?

Сигурно најотровнији медиј у Србији је немачко-швајцарски дневни лист „Блиц“ који је био главни и у рушењу Слободана Милошевића. Затим је ту портал Б92 који је испостава британског ББС-а, познатог по најстрашнијој хајци против Србије за време бомбардовања 1999. Ту су и друге новине, недељници и телевизије, као НИН, Недељник, Данас, Време, ТВ Н1, ТВ Прва, ТВ О2, ТВ Нова С, као и силна мрежа портала који желе да сатанизују све што је вредно у Србији, као што су портали: Јужне вести, Бујановачке, Морава Инфо и др.

Квази-интелектуалце предводе остаци бивше досовске власти на челу са Драганом Ђиласом и Вуком Јеремићем, а придружио им се и квази-патриота Бошко Обрадовић који се заиста понаша као љотићевац, али не у смислу да званично подржава политику ЕУ (настављача нацистичке политике), већ ради све што би српски непријатељи желели да ради један „патриота испраног мозга“.

Како мислите да би могао да изгледа сценарио новог државног удара у Србији?

Историја нас учи да се најпре креће са „блажим“ методама. Прво се покушава да се уличним протестима и медијском сатанизацијом створе политички услови за мирно преузимање власти, као што се то недавно десило у Македонији, а 90-их година у Црној Гори. Ако то не успе, онда се креће на изазивање сукоба тако што се исценирају „напади на невину и демократску опозицију“. Те методе су примењивали комунисти пре и за време Другог светског рата, као и Фрањо Туђман у Хрватској, Алија Изетбеговић у Босни и шиптарски терористи на Косову.

Комунисти су организовали „партијске скупове“ на ливадама, а онда слали своје људе, обучене као четнике, да убијају своје другове комунисте, и на тај начин оптуживали четнике за „братоубилаштво“. Фрањо Туђман је нападао Србе у Крајини, блокирао доток воде, струје и хране војницима у вуковарској касарни, па када су Срби кренули да ослободе своју браћу из касарне, то су светски медији приказали као акт „великосрпске агресије“. Алија Изетбеговић је слао своје људе да из аутомобила пуцају на пролазнике по улицама Сарајева, а затим оптуживао Србе за та убиства. Врхунац је лаж о наводном српском геноциду у Сребреници над муслиманима. У Босни је за време Другог светског рата убијено више од 720.000 Срба и то нико није назвао „геноцидом“, а данас је масакр над српским цивилима у Подрињу назван „српским геноцидом над муслиманима“.

На овим примерима видимо моћ информационог оружја са којим располажу светски разбојници, а које обилато користе за успостављање својим марионетских влада широм света, а нарочито у Европи. У Европи су још остале непокорене државе само Србија и Русија, и зато се једино на њих врши невиђени притисак.

Понављамо питање: Мислите да је такав сценарио могућ у Србији?

Одговорићу вам питањем: Да ли мислите да осведочени криминалци, пљачкаши и убице, као што су Ђилас и Јеремић, који су све највеће српске јунаке испоручили у Хаг (од којих су многи тамо окончали свој живот), и који су опљачкали и опустошили Србију за 12 година своје владавине, јел мислите да они не могу, уз наговор и подршку својих западних ментора, да изазову „масакр“ на својим бедно посећеним протестима? Да ли мислите да не могу да набаве аутоматско оружје и да пошаљу своје људе да пуцају на пар десетина окупљених уличара који „протествују“ против власти, а да њихови медији у Србији и изван Србије оптуже власт да је послала своје „батинаше“ и „сендвичаре“ да то ураде?

Или, да ли мислите да то исто не може да уради онај ненормални Сулејман Угљанин, или онај ментално болесни Ненад Чанак? Па наравно да могу. То су чудовишта која не презају од никаквог злочина да би остварили своје умоболне и себичне циљеве, а међународни криминалци такве највише воле и подржавају. Они су током историје подржавали Павелића, Степинца, Туђмана, Изетбеговића и друге осведочене масовне убице и зликовце.

Где је излаз из ове ситуације?

Ситуација је јако тешка и сложена. Председник Србије одлично познаје историју и сјајно води државу у изузетно тешким условима, али питање је докле ће сам моћи то да ради. Зато је важно да се сви ми укључимо у борбу за очување слободе и наше отаџбине. Миша Вацић је покретањем Српске деснице започео велики пројекат окупљања свих патриота, без обзира на веру и нацију, а који нису укључени у структуре власти, да би ојачао фронт одбране отаџбине. Треба сви да се трудимо да дамо свој максимум и да се молимо Богу да нам да знања, вере и мудрости да опстанемо и победимо у ово тешко време.

Националист

Број прегледа:
hit counters free

Новости