28/10/2022 11:14
Online Counter

Обавјештавамо јавност да су представници Демократске партије социјалиста и Демократског фронта, уједињеним снагама, у подгоричкој Градској изборној комисији, одбили, јуче, све приговоре Светосавске српске листе. Наравно, укључујући и онај којим се СВЕТОСАВСКА жалила зато што смо спријечени да учествујемо у три дебате, на телевизијама које у потпуности покривају подручје Подгорице и цијеле државе, чиме је сваки изборни и медијски закон флагрантно прекршен.

Као што су се заједно намјештали, раме уз раме, по дубини и ширини, у фирмама попријеко и уздуж Црне Горе, на исти начин, по налогу западних амбасада, морају што прије да окончају изборни процес. Сјетимо се само како су ДПС-овци, својим гласовима, дали у руке Електропривреду Демократском фронту и да ли баш случајно грађанину који је у рођачкој релацији са Милом Ђукановићем. Чиме се то објашњава? Корупцијом? Колаборацијом? Удбом?

Како се зове друштвено стање у коме, у државним фирмама, у Управним одборима, заједно сједе, једни и други, и Милови, и ДФ-ови? Јесу ли тамо одвојене касе или је у питању једна каса из које се напајају?

Зашто не подржаше, једни или други, наше приговоре у Подгорици, макар због тога да се опозиционарима из СНП-а намакне цензус? Или и они који објективно могу у новонасталим околностима да остваре тај цензус ћуте по налогу поменутих амбасада...!?

Информативна служба СВЕТОСАВСКЕ

Подгорица, 28. октобар 2022.

Број прегледа:
hit counters free

Новости