17/11/2020 11:58
Online Counter

Мајка будућег контрoверзног посланика Дејана Ђуровића, члана предсједништва Нове српске демократије, наставља, уз помоћ свога сина, са високопрофитним малверзацијама, тврде у допису порталу Српско уједињење Владимир и Слађана Главановић из Бара.  

''У претходној изјави за портал Српско уједињење навели смо примјере са доказима, да им у прљавим пословима притивзаконито помажу одређене судије и вјештаци које је Дејан Ђуровић претходно корумпирао захваљујући корелацији коју има са ДПС-ом. Вјештаци, уз све претходне комбинације Дејана Ђуровића, укључују и катастар, и своје личне везе са челницима катастра у Бару и Подгорици, па Ђуровићима у власништво приписују туђу имовину'', кажу Главановићи и наводе примјере.

''Рецимо, приватни пут 4715/1 који је био у власништву покојног Филипа Главановића у судском поравнању из 1994. године, на мистериозан, боље рећи на криминалан начин, данас се води на Наду Ђуровић. Евидентно је да барски катастар не ради по закону, већ ради на нечију часну ријеч и за прљави новац, јер општепознато је да се Дејан Ђуровић хвали да у зграду у којој је катастар у Бару улази као у своју кућу. То је познато и већини грађана Бара. Тако да Ђуровићу и челницима Kатастра није било тешко ни да стан који је под судским спором и забиљежбом продају, па чак и преведу на име купца, без претходног упознавања купца тог стана о постојећим теретима и на тај начин доводећи купца у заблуду и преварне радње'', објашњавају Владимир и Слађана Главановић.

''Искрено се надамо и хоћемо да вјерујемо да ће нова власт стати на крај оваквим малверзацијама, корупцији и организованом криминалу у барском катастру, па макар то били и људи из њихових редова и из највећих партијских органа. Сматрамо да ово наше обавјештење за јавност мора имати јасну информацију и поруку за нову власт и за све органе гоњења у Црној Гори'' апелују они.

Број прегледа:
hit counters free

Новости