22/8/2022 8:24
Online Counter

Демократска српска странка сматра да је изгласавање неповјерења  Влади Црне Горе потпуно природан слијед догађаја од прије три – четири мјесеца, управо због начина на који је ова Влада и тада формирана! Јасно је да још увијек трају постпорођајне муке након 30. августа и престанка владавине Мила Ђукановића, тако да оном, коме је у неком сулудом тренутку пало на памет да му Ђукановић може бити подршка и ослонац, се десила она народна „ко с ђаволом тикве сади, о глави му се разбијају“.

Иако из неког разлога, бивши премијер кривце тражи и у онима који су срушили Ђукановића, овдје је ствар кристално јасна – улазити са Ђукановићем и његовим ДПС-ом у било какве аранжмане је толико опасно да је пут, који је у ових неколико мјесеци прешао Дритан Абазовић, уствари врло симболичан приказ сурове реалности колику још штету може направити бивши режим ако му се да икаква шанса. Међутим, ако је до Дритана и није нека штета, сам пао сам се и „убио“, али питање је колико још проблема може да се деси овом народу и друштву од оних који су нам три деценије управо радили ове тешке ствари које је сада Абазовић осјетио на својој кожи?!

Дубоко вјерујемо да су поштени и законити избори – једино што Црној Гори треба и што би био лијек за све ове закулисне игре и криминогене радње којима свакодневно присуствујемо. Ово зато, јер многи су политички играчи изиграли повјерење које су им грађани дали, а један од најважнијих захтјева јесте да се не улази са Ђукановићем у проблематичне аранжмане и експерименте који ће нас скупо коштати. Посебно би избори били љековити сада када Ђукановић одбројава последње дане  свог столовања на мјесту предсједниковања државом Црном Гором и када његова функционалана моћ постаје „позитивна“ нула!  

Предсједник  

Драгица Перовић

Број прегледа:
hit counters free

Новости