13/2/2020 13:30
Online Counter

Плављанин Омер Хусеиновић (76) случајно је, пуцајући у правцу Мухамеда Цириковића (28), убио свог унука Русмира Хусеиновића (29), речено је незванично "Вијестима" из Управе полиције.

Објаснили су да су се Цириковић и Хусеиновић око поноћи потукли испред једног локала у Плаву, а да је Хусеиновић кренуо да их раздваја.

"Након неког времена потегао је пиштољ, нанишанио у правцу Цириковића и повукао ороз. Хитац је прошао кроз надлактицу Цириковића и усмртио његовог унука Хусеиновића", рекао је саговорник из УП.

Додао је да је трагедију снимила надзорна камера објекта испред ког је дошло до туче, а потом и пуцњаве.

Из УП је саопштено да је Цириковић транспортован у Општу болницу у Беранама.

Из те здравствене установе је потврђено да је Цириковић ван животне опасности.

"Има прострелну рану у предјелу рамена и његово здравствено стање је стабилно".

У званичном саопштењу УП пише да је до пуцњаве дошло око поноћи у Улици Диздерача.

"Р.Х. је подлегао повредама од последица рањавања, док је М.Ц. транспортован у Медицински центар Беране. Предузимајући активност на расвјетљавању овог догађаја полиција је дошла до сумња да је О.Х. (76) из Плава починио ова дјела. Полицијски службеници су пронашли и ватрено оружје марке ЧЗ калибра 7,65 мм за који се сумња да је предмет извршења крвичних дјела. О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се О.Х. лиши слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело убиство и кривично дјело убиство у покушају", саопштено је из Управе полиције.

Број прегледа:
hit counters free

Новости