27/12/2019 21:30
Online Counter

Дејан Манић Манда, шеф Јединствене Србије за Врање, судећи према све извеснијем договору остаће без најближе страначке сараднице, Гордане Димитријевић, директора Народног универзитета.

Димитријевићева је поред тога што је директор и шеф Актива жена ЈС за Врање, а и члан је градског и окружног одбора те странке.

Иако нико од њих двоје ову причу не жели да потврди Инфо Врањске сазнају да је Димитријевића већ дуже време незадовољна третманом у странци и да је одлучила да се повуче из те приче.

Првобитно је имала идеју да се повуче из политике и врати у просвету, али се испоставило да за њен политички ангажман влада велико интересовање и да се неколико странака отима о њу.

Прва опција је СНС, она важи за сарадницу градоначелника Слободана Миленковића, па се претпоставља да је он жели у својим редовима, али она себе не види у тако великој странци. Са друге странке она би била поново радо виђена међу социјалистима, али по свему судећи њен избор је потпуно другачији – каже наш извор близак Димитријевићевој.

Према његовим рачима она преговара о ангажману у Српској Десници.

Разлог, прича се, није политика ове странке већ њени представници на локалу, са којима је она у коректним односима.

Није још увек ништа извесно. Гоца је озбиљан играч, испитује све опције, а многи је желе у својим редовима, али некако су јој најближи људи из Деснице – каже наш извор.

Гордана Димитријевић је по образовању професор српског језика и књижевности, била је у СПС-у, затим у Јединственој Србији, која ју је предложила за директора Народног универзитета.

Број прегледа:
hit counters free

Новости