21/8/2019 21:53
Online Counter

Демократска Црна Гора саопштила је да су Небојша Медојевић и Бранко Радуловић колеге Драгана Пурка Иванчевића из једног Одбора ЦПЦ.

Они су реаговали на саопштење ДФ-а у којем се наводи да је "добро што је Иванчевић посвједочио да Павићевић преузима контролу над коалицијом Црногорска – Демократе".

"Цитат изјаве једног од лидера ДФ: "...И опет захваљујући личном неком познанству тадашњег директора Морског добра, а мог пријатеља, сада и партијског  мог колеге, Пурка Иванчевића, директора Морског добра. Да није њега било и његове визије и препознавања моје и наше идеје, не би данас било Плоча". У пасусу изнад овог налази се запис исказа о Пурку Иванчевићу који о њему даје један функционер Демократског фронта. Kолегама из Демократског фронта нећемо рећи ништа више о њиховом функционеру јер би се одмах сјетили који је. Ако га се сјете, сјете, а ако га се не сјете, нека се поново огласе, па ћемо им доставити и комплетан видео снимак на којем се види како је било периода у којима је Демократски фронт и љепше и похвалније размишљао и јавно се изјашњавао на тему Пурко Иванчевић. То некада, да будемо прецизнији, јесте доба када сарадње између Демократског фронта и Пурка Иванчевића цвјетају, или још прецизније - баш у вријеме највећих српско-црногорских превирања у Црној Гори. Очигледно да им тада није сметао другачији префикс или предзнак који је носио Пурко Иванчевић јер су и Пурко и  лидери ДФ тада били на истој бизнис страни", саопштиле су Демократе.

Демократе су казале да се на томе не зауставља сарадња између Иванчевића и Демократског фронта.

"Елем, Небојша Медојевић и Бранко Радуловић су његове колеге из једног Одбора ЦПЦ. Осјетљивији међу лидерима Демократског фронта на Пуркова анти-стања, о њему су се могли распитати код Медојевића и Радуловића и преко њих му сугерисати да малкице смањи доживљај када су у питању теме које су предмет њиховог интересовања. У коначном, функционери ДФ-а су ти који су са Пурком склопили коалицију у Будви, тако да ако неки проблем имају са њим, не би требало да имају препреке да га у непосредном контакту са њим и ријеше, да Медојевић и Радуловић не посредују. Све у свему рачунамо на то да се пријатељи ипак најбоље познају", закључиле су Демократе.

Број прегледа:
hit counters free

Новости