11/8/2019 18:29
Online Counter

Црна Гора се данас налази у крајње неповољном положају. Смјештена је између крими-власти и глисер-опозиције. Показало је то и саопштење Демократског фронта којим су се, још једном, примитивно, пећински, обрушили на Демократску Црну Гору, наводе у партији Алексе Бечића.

“Свједочимо незапамћеној кампањи против Демократа коју Фронт спроводи у договору са ДПС-ом. Демократски фронт оволико јадан, приземан и мизеран није био још од онда кад је цркви подметао лажна писма да би блатио Бечића у Херцег Новом или када је фабриковао аферу “магистарски рад” од које сада бјеже главом без обзира. Срећа па је одавно њихова склоност ка лажима, подметањима и увредама прочитана од стране народа, усљед чега ће ускоро имати више чланица коалиције него чланова, гласача и симпатизера. На издисају су и они и ДПС. Kао што су истовремено крочили на политичку сцену, поштено је што ће скупа и отићи”, казале су Демократе.

Према њиховим ријечима, ДФ је она “једина опозиција“ која улази у одбор док је у њему само ДПС, а излази кад уђу опозиционе партије.

“Њима је битно само да су насамо са ДПС-ом, јер једино у таквој атмосфери могу да смишљају небулозе на рачун Демократске Црне Горе. Због њихових посљедњих измишљотина, лажи, будалаштина, фалсификата, обмана и клевета слиједи им кривична пријава”, истичу Демократе.

Kада је у питању финансијско пословање, Демократе поручују да су најчистија партија на црногорској политичкој сцени.

“Једина смо партија у Црној Гори која од свог оснивања није имала ни један цент готовинског пословања, што су потврдили ДРИ и АСK у бројним извјештајима и контролама гдје су претресли сваки папир, некад остајући и по 40-ак дана. Никада нас нико није тужио, све обавезе сервисирамо уредно и имамо беспрекорне финансије које одлично води директор Партије и Служба рачуноводства. Поред тога, већ пет година понављамо стално да ако докажете да је било ко дао Демократама један једини цент, мимо закона, одмах гасимо партију. Међутим, ништа од тога наравно”, истичу у ДЦГ.

Финансије ДФ-а, додају, Црна Гора је најбоље могла да види 2016.године.

“Простаци из ДФ-а, да је неко у нашем пословању могао наћи ишта нелегално, макар чачкалицу, не брините, то би већ ваши сијамски близанци из ДПС-а једва дочекали да изнесу на видјело. Али, не могу ни они, ни ви, наћи јер тога у Демократама нема. Узалуд вам труд, свирачи. Нећете нас, оптужујући нас да радимо оно што је очито ваша специјалност, увући у свој кал незаконитог и испод жита пословања. Ваше финансије је Црна Гора најбоље могла да види 2016. године. То је видио сваки грађанин Црне Горе, тако да кад ви причате о “поштењу”, то дјелује комично”, истичу Демократе.

Kако су нагласили, грађани су и ДФ и ДПС прочитали.

“Заједно ћете на сметлиште политичке историје, па ћете тамо имати довољно времена да будете насамо и да радите као једна партија, што сте одувијек жељели, а посљедњих дана вам се и остварује: већина грађана у Црној Гори не прави разлику између вас и ДПС-а, већини је то једна те иста партија. Ви сте борбено крило ДПС-а, њихова герила, и не можете потонути једни без других. А тај дан је ближи него што мислите”, закључују Демократе.

Број прегледа:
hit counters free

Новости