12/8/2019 13:41
Online Counter

Предсједник Црногорске Владимир Павићевић честитао је менаџеру Општине Будва и функционеру Нове српске демократије Милу Божовићу на извињењу које је упутио након оптужби из Демократског фронта и поручио да се нада да ће у ДФ-у због примитивних јавних иступа услиједити смјене или оставке.

“Честитам Божовићу који се извинио Црногорској и нашим људима, посебно нашем одборнику Перу Дулетићу. Ово је добар и частан потез, каквом лидери Демократског фронта, који су потписници једног од ових примитивних саопштења и који би зато и морали да упуте извињење, нису дорасли”, истакао је Павићевић.

Он је казао да ово није питање само одговорности према њима који су били на удару већ према грађанима Црне Горе и Будве.

“Да би се демонстирирала свијест и одговорност сматрам да је недопустиво да они који су попут Ђорђија Вујовића и лидера ДФ-а саопштили изнесене клевете остану на позицијама на којима се данас налазе”, рекао је лидер Црногорске.

Павићевић је оцијенио да уколико све остане на ријечима, грађани Будве могу да закључе да је ријеч о томе да ДФ жели да санира политичку штету која је настала као посљедица најпримитивнијих јавних иступа њихових лидера и функционера од прије неки дан.

“Ја се надам да ће услиједити оставке или смјене. Вјерујем да то очекују и грађани”, казао је Павићевић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости