22/11/2019 13:03
Online Counter

Члан Главног одбора Нове српске демократије Спасоје Томић јавно је, на свом Фејсбук профилу амбасадора Србије у Подгорици Зорана Бингулца назвао ''битангом'' и устврио да је он ''једно велико ништа''.

Спасоје, иначе, важи за најповјерљивијег човјека Андрије Мандића за теренске активности које се у домаћим политичким круговима називају ''шаптачким диверзијама''. Наш саговорник из Нове српске демократије тврди да на свим сједницама Главног одбора, на изричит Мандићев захтјев, Томић редовно сједи у првом реду и за предсједника анализира неподобне страначке структуре.

Портал Српско уједињење преноси интегрално Томићево саопштење, без икаквих корекција, са свим елементима полуписмености.

Као што знате, не дајем себи често за право да коментаришем политичке представнике Србије, било да су власт или опозиција. Али у овом случају се мора прокоментарисати срамно понашање тзв амбасадора Србије а у ствари пиона ове власти Зорана Бингулца. Јутрос је Зоран Бингулац избацио из просторија амбасаде Мироја Јовановића. Зоран Бингулац је једноставно речено и онако просто народски једна битанга, која у свом мандату апсолутно ништа није учинила како би положај Срба у Цг био побољшан. Сјећам се амбасадора Лутовца који је и самоиницијативно организовао културна дешавања, који се трудио, реаговао. А Бингулац, ништа, што и не чуди јер је он једно велико ништа!

Спасоје Томић, члан Главног одбора Нове српске демократије и Информативне службе Демократског фронта

Број прегледа:
hit counters free

Новости