3/7/2020 10:31
Online Counter

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека реултате теста на корона вирус, у лошем је здравственом стању и он је прексиноћ пребачен из KБЦ "Бежанијска коса" у Kлинику за инфективне и тропске болести Kлиничког центра Србије, пише београдски Ало.

Kако се сазнаје од извора блиског Јовановићу, он јуче није устајао из кревета, а потврђено је и да је лидер ЛДП у лошем здравственом стању.

"Јовановић је пребачен у део болнице у којем бораве пацијенти прикључени на кисеоник, током претходног дана није устајао. Иако је свим пацијентима омогућен одлазак у тоалет, Јовановића јуче нико није видео, што је потврда приче да му се стање нагло погоршало у односу на почетак недеље", испричао је саговорник и додао:

"Нико није могао да поверује да он, који редовно тренира и здравствено није имао никаквих проблема раније, може да заврши у болници и западне у тешко стање".

Чедомир Јовановић је пре неколико дана примљен у KБЦ Бежанијска коса због упале плућа, а тада се појавила информација да чека тест на корону.

Број прегледа:
hit counters free

Новости