1/9/2019 20:23
Online Counter

Премијерка Ана Брнабић не престаје да води жестоке расправе са својим политичким противницима, али је против лидера Двери Бошка Обрадовића употребила за наше прилике ипак неуобичајено оружје и гађала га тамо где је најосетљивији. Доводећи у питање његову хетеросексуалност, она га је назвала деликатним цветом који има нежна осећања, али му је и пружила подршку да што пре „изађе из ормана“.

- Видим да је моја „мужевност“ доста узнемирила Бошка Обрадовића. Изгледа да сам рекла нешто што је повредило нежна осећања овог деликатног цвета, који зачуђујуће много пажње посвећује физичком изгледу Александра Вучића и модном стилу Синише Малог. Подршка?! #BrokebackMountain - написала је премијерка Брнабић на Твитеру, алудирајући на познату филмску причу о великој љубави двојице мушкараца.

Овоме су претходиле Обрадовићеве процене ко је више одвратан, а ко више мушко или женско у власти:

- Ана Брнабић има потенцијал да постане одвратнија (у моралном, не у физичком смислу) од Александра Вучића. Вучић је добио свог женског двојника. Њих двоје као да су мењали пол: она је више мушкарац, он је више жена. Ови људи мисле да могу шта хоће и докле хоће. Њихов пад биће стрмоглав!

Број прегледа:
hit counters free

Новости