16/1/2020 8:49
Online Counter

Гост Славија инфо ТВ био је Милован Миша Бркић, главни и одговорни уредник Таблоида. У емисији Интервју Бркић је оптужио председника Србије Александра Вучића за рекетирање.

Бркић тврди да његов полубрат држи Војводину док се он определио највише за кредитне линије, наркотике, оружје и лажне пасоше. У емисији је било доста речи и о улози Сороша у стварању Малог Шенегена и то на штету Србије.

За једног од главних људи СНС картела Бркић је означио кума Александра Вучића, који се тренутно са Звонком Веселиновићем налази на Kарибима, Николу Петровића. Још каже да он контролише корумпиране судије и тужиоце.

А о томе какво је стање у правосуђу говори и податак да је министар правде Нела Kубуровић трудна са вођом навијача Александром Вавићем.

Бркић нема разумевања за Вучићево ваљање по поду у Бриселу иако је признао да је он то урадио након што је Kетрин Ештон извадила досијеа на сто. Сузану Васиљевић, саветника за медије председника Србије, је оптужио да шутира Вучића кад он почне да се ваља по поду и да га тера да пије лекове и буде нормалан пред камерама.

Број прегледа:
hit counters free

Новости