5/7/2019 20:14
Online Counter

Један од омиљених холивудских глумаца, како старијих тако и млађих генерација, Бред Пит, оставио је своју публику без текста када је саопштио да жели да напусти глуму.

Наиме, Пит је рекао како жели да се након филма "Било једном у Холивуду" повуче из ове бранше и признао да је Холивуд "игра за младе".

Међутим, овај талентовани умјетник не планира у потпуности да напусти свијет кинематографије, већ жели да се фокусира на продукцију.

"Заиста уживам када се нађем иза камере, са продуцентске стране", изјавио је Бред и додао:

"Све мање глумим. Заиста сматрам да је то игра за младе, није да кажем да нема мјеста за старије ликове, само мислим да то тако природно иде. Волим да мислим да има мјеста за све. Али може бити да сам 'диносаурус', а да тога нисам ни свјестан. А комета би сваког часа могла ударити", рекао је Пит и додао да је радознао каква је судбина филма и који ће "облик" на крају имати.

Посљедњи пројекат овог педесетпетогодишњака јесте филм "Било једном у Холивуду" гдје глуме и Маргот Роби и Леонардо Дикаприо, за којег је рекао да је дивно бити његова "категорија".

Иначе, и редитељ поменутог остварења Kвентин Тарантино такође је саопштио да је "вријеме да заврши с филмовима". Он је и до сада више пута најављивао завршетак филмске каријере и постављао себи задатак да сними 10 пројеката. "Било једном у Холивуду" је његово девето "чедо".

"Он је тако оригиналан глас у лексикону филмова, а његови сетови су пуни ентузијазма и одушевљења. Зато смо тамо", рекао је Бред Пит о Тарантину.

Број прегледа:

Новости