22/2/2020 20:39
Online Counter

Овим путем вас обавјештавам, поводом ових лажних медијских објава евроатлантских сатаниста:

Члан сам ИПА Русије и ИПА Црне Горе од 2017-те године кад сам их као Почасни конзул повезао и добио њихове почасне значке. С обзиром да су наше црногорске значке бољег квалитета од руских значки и неупоредиво јефтиније, руски генерал ИПЕ-е ме замолио да му пронађем фирму ГОСИ (БГД) која се бави рекламним материјалом и израђује предметне значке, упаљаче, хемијске оловке, ордење, што сам ја са уважавањем и у духу узајамних добрих односа прихватио и већ неколико пута раније изашао у сусрет нашим руским друговима у набавци предметног рекламног материјала.

Разјашњавајући вам ове данашње медијске лажи увјеравам вас да имам оба писма и од ИПА Русије и од фирме ГОСИ да преузмем предметне значке и да ово није против закона осим можда њихове вриједности која се у транзиту исто тако не царини.

Моје путовање у риболов на Камчатки сам планирао давно што могу да потврдим са датумом купљених карата од прије 3 мјесеца. Тако да нијесам „побјегао“ него сам отпутовао у риболов а генерал ИПА Москве ме знајући за моје путовање само замолио да му још једном изађем у сусрет и донесем предметне значке.

Тако да сам ја замолио власника реномиране фирме ГОСИ да ми их некако достави 19-тог фебруара у ПГ с обзиром да идем на пут 20-тог ујутро, што је он и урадио путем аутобуског превозника Божур.

Значке су како видимо одузете на ЦГ граници и подигнута је лажна хајка, сјетимо се такозваног државног удара.

Такође је лаж да ми је телефон био искључен, што могу потврдити позивима 20-тог фебруара прије лета из Тивта.

Осјећам се поносним што браним Светиње од вас аветиње, стидите се својих поступака ви који још образа имате, а ви који сте га изгубили подсјећам вас да Ђукићи никоме крв нијесу дужни остали а камоли што друго.

Видимо се 10-тог марта у Црној Гори ако Бог да.

Молићу се за вас да се уразумите и од сатане у вашим душама ослободите!

Претресли сте данас стан мојих родитља у Бару, хвала вам што сте били уљудни и културни по ријечима мог оца, али се обраћајући вашем руководству морам закључити, да се ви људи борите, за наше паре, против нас, против народа а не против криминала зашто сте по Уставу надлежни, (заплењујете значке и беџеве а кокаин и…. несметано уз вашу пратњу циркулишу)

Oпростите на истини за њу сам вазда спреман да погинем и то знају сви који не знају…

С р а м о т а

С р а м о т а

С р а м о т а

Број прегледа:
hit counters free

Новости