29/12/2019 7:56
Online Counter

ПДП је јасно профилисана и стабилна партија која увијек има став и наша намјера је јасна - да и у Прњавору имамо тренд раста као и у остатку Републике Српске", рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић током састанка ПДП-а у Прњавору.

"Овдје имамо одлучне, храбре, бескомпромисне људе који имају моју подршку да граде прњаворски ПДП. Захвалан сам свима који су водили и градили странку током година, али увијек је добродошло и освјежавање странке", додао је Бореновић.

Милко Грмуша, генерални секретар ПДП-а, уочи Сабора општинске организације рекао је да је ПДП Прњавор почео да гради једну нову причу: "Прњавор је важно мјесто за ПДП и Републику Српску и овдје ћемо након локалних избора тражити прилику да реализујемо политике ПДП-а", истакао је Грмуша.

Предсједник Регионалног одбора ПДП-а за Изборну јединицу 2 Милан Шврака је истакао да ће грађани Прњавора имати јаког партнера у ПДП-у.

Невенко Панчић, повјереник ОО ПДП Прњавор казао је да су врата ПДП-а Прњавор отворене свима који желе да граде бољу локалну заједницу: "Сваког дана нас је све више, а посебно задовољство ми је што млади у Прњавору све више виде ПДП као своју опцију", истакао је Панчић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости