3/5/2021 9:40
Online Counter

Након што је епископ будимљанско никшићки Јоаникије у манастиру Ђурђеви ступови одао признање предсједнику Скупштине Црне Горе Алекси Бечићу “јер је имао велику удио у измјенама Закона о слободи вјероисповијести”, огласио се један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић поручујући да ту нешто није у реду и да “Јоаникије треба да буде владика свих православаца”.

“Ако се ја добро разумијем у математику, ДФ има 21 посланика у Скупштини, а Демократе 10. Значи да је ДФ најмање два пута више заслужан за изгласавање Закона о слободи вјероисповјести. Да не говорим о томе да су посланици ДФ похапшени у претходном сазиву након дискриминаторског Закона 27. децембра 2020. године”, написао је Медојевић на Facebooku.

Он је поручио да су тада су посланици Демократа сједјели кућама и посматрали њихову борбу.

“ДФ не признаје лажну државу Kосово. ДФ је против санкција Русији. ДФ је за јединство СПЦ. ДФ је против смјене министра правде Лепосавића”, поручио је Медојевић.

Он је додао да Демократе, с друге стране, признају “лажну државу” Kосово, подржавају санкције Русији, не изјашњавају се око јединства СПЦ и подржавају смјену Лепосавића.

“Овдје нешто није у реду! Није поштено. Али, има један горе што све снима камером!”, поручио је Медојевић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости