9/3/2020 14:56
Online Counter

У данима када се са литија упућују најљепше слике мира, заједништва и љубави, Брајовић и Шеховић са својих партијских састанака на непримјерен начин шаљу поруке пуне подјела по вјерским и националним питањима, и то искључиво у циљу заштите личних интереса. Знајући да партија која им је обезбиједила цензус најбоље функционише на терену подјела, они се у својим ретроградним обраћањима враћају у деведесете, заборављајући да грађани Црне Горе не насиједају на спиноване покушаје стварања нових подјела. Вјероватно је то једини начин да се скрене прича са афере Рамада, изграђених станова на терет грађана, уништене просвјете, новонасталих милионских рачуна за ауто-пут  или препродавање даниловградских плацева, а све на штету грађана своје државе.

Уништили су, скупа са својим партнерима из власти црногоску економију, урушили правну државу и створили амбијент за цвјетање криминала и корупције.

Врло добро знају да је Црна Гора држава свих који желе да дијеле европске, демократске вриједности: Срба, Црногораца, Бошњака, Муслимана, Албанаца.

Зато их још једном позивамо да не измишљају опасност од великосрпских или сличних идеја и да не сију мржњу према већинском народу и највећој вјерској заједници. Једина опасност за наше грађане јесте њихова владавина и недомаћински однос према вриједностима које посједује наша држава.

Социјалистичка народна партија поштује све вјере и нације и поносни смо што свој грађански карактер показујемо и у општинама гдје смо на власти.  Бошњаке, Муслимане, Албанце или било коју другу нацију помињемо искључиво као своје драге комшије и пријатеље, са којима дијелимо нашу заједничку кућу - Црну Гору. Уосталом, мирне литије и шетње шаљу искључиво поруке такве врсте.

То што се ближи политички крај Социјалдемократа, није разлог да користе приземни рјечник који, у то смо сигурни, представља прошлост за нашу државу и грађане.

Медијски центар СНП ЦГ

Број прегледа:
hit counters free

Новости