18/7/2019 21:24
Online Counter

Зорану Бабићу, функционеру владајуће странке, није био довољан партијски укор који је добио од лидера СНС и шефа државе.

Александар Вучић недавно је, на седници ГО Српске напредне странке, жестоко критиковао Бабића због тога што је део летовања провео на хрватским Брионима, познатим и као летовалиште на коме је одмарао Јосип Броз Тито.

Упркос овом упозорењу и препоруци Вучића да је довољно летовати и у оближњем Сопоту, јер таква су времена, Бабић је опет виђен ван Србије како се брчка.

Овог пута у, од Сопота 700 километара удаљеном Полихрону, на првом прсту чувеног Халкидија.

Корисник Твитер мреже тврди да је Зоран Бабић виђен у Полихрону на летовању. Први пут је виђен како вози свој Ауди Q5, а други пут како гура дечја колица и храмље. Kорисник тврди да га је видео, али да нема слику да то и докаже.

Пре само месец дана, председник Србије Александар Вучић, искритиковао је Бабића да сваке године, више пута летује на елитним местима, тачније на Брионима и упитао га шта тамо ради.

- Дурите се колико год хоћете, али тако је. Kолико сам ти пута, Бабићу, рекао што идеш у елитна летовалишта на Хвару, Брионима. Шта радиш на Брионима? Има друг кућу – нађи друга у Сопоту, а не на Брионима, јер наш народ нема другове на Брионима. И није проблем да си једном отишао, али што сваке године три пута - рекао му је Вучић.

На Бабићеву опаску да је био два пута, Вучић је одговорио:

- Није три, него два пута – опет сам претерао. А, кад су те неправедно нападали, лагали да си возио онај аутомобил, ко те бранио – само ја и још неколицина. И није Бабић возио, имамо снимке - рекао је председник Србије.

Број прегледа:
hit counters free

Новости