13/3/2020 13:46
Online Counter

„Колико је СНСД био укључен у изборне манипулације и преваре, најбоље говоре нервозне реакције из те странке и њихових сателита након избора нових чланова ЦИК-а. Говор мржње који ових дана испољава лидер СНСД-а типична је реакција неснађеног човјека који један за другим губи механизме за преваре којима се годинама служи“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.

„Ни то им није било довољно, него су нашли за сходно да о тобожњој заштити интереса Републике Српске говори човјек који је правоснажно осуђен за крађу и превару и поред тога обавља функцију министра у Влади Рпублике Српске. О моралу и фотељама причају људи који су постали персонификација изборних манипулација и тзв. прелетача“, додала је она.

Петровићева је рекла да је најужасније од свега што је српски члан Предсједништва БиХ дозволио себи да српске политичке лидере назива усташама:

„Народ који је доживио геноцид у НДХ данас доживљава да се њихов политички представник служи таквим морбидним квалификацијама. Када већ спомиње НДХ и усташки режим, нека Додик онда одговори и зашто је предао јасеновачку грађу Хрватима који годинама системски покушавају да умање размјере усташких злочина и која је његова улога у том покушају ревизије историјских чињеница“, закључила је Петровић.

Број прегледа:
hit counters free

Новости