19/2/2020 17:49
Online Counter

Данас је у Спужу уништена тробојка која је претходних дана красила јавну површину на Стологлаву, на улазу у ово мјесто. Голф никшићких регистарских ознака црвене боје и неколико полицијских аутомобила обезбјеђивали су ''јунаке'' који су уништили таблу која је уљепшавала Спуж у бојама које љуби већина његових житеља.

Народна застава, насликана на површини поред стуба за расвјету, смиривала је страсти у вароши која има претензије да постане град. На сваким изборима опозиција побјеђује у Спужу, у коме је народ више него мирољубив и отворен за људе сваке вјере и нације. Зато је данашња провокација оних који се представљају као ''заштитници државе'' више него иритирајућа за Бјелопавлиће.

Бјелопавлићи, Катуњани и Пипери, који живе на овом простору, снажно бране светиње у Спужу. Зато се спремају, каже један од саговорника портала Српско уједињење, да без резерве и одлучно, још бројније, од Даниловграда до Подгорице, пруже отпор Закону о слободи вјероисповијести, који то није, него метод да се отимају црвени објекти које су стари Спужани, од времена краља Николе до данас, подигли у славу Црне Горе и Српства.

Број прегледа:
hit counters free

Новости