22/7/2019 21:17
Online Counter

Чувени амерички редитељ Оливер Стоун замолио је Владимира Путина, председника Русије, да буде кум његовој 22-годишњој ћерки Тари!

Неочекивана молба није изненађење, имајући у виду да Стоун и Путин имају близак однос и да је он урадио врло запажен интервју са шефом Kремља, као и да је снимио документарац "Откривање Украјине", у ком открива непознате детаље о догађајима на Мајдану.

Путин по православном обичају није одбио молбу, већ је имао неочекивано питање за Стоуна.

"Да ли твоја ћерка жели да пређе у Православље", упитао је Путин, на шта му је редитељ узвратио: "Нема проблема, урадиће све што је потребно".

Путин је потом редитељу поручио да пита ћерку да ли жели да промени веру.

Kако преноси портал Дејли бист, Стоун се Путину потом пожалио на "америчку културу" и све израженији фокус у вези с полним идентитетом, јер се људи све више изјашњавају као "транссексуалци". Редитељ је подсетио на контроверзни закон усвојен у Русији 2013, који забрањује "хомосексуалну пропаганду" међу малолетницима, а за који критичари тврде да је допринео насиљу према хомосексуалцима.

Транскрипти интервјуа обављеног у јуну постављени су на сајт Kремља уочи премијере Стоуновог документарца о дешавањима у Украјини који су земљу довели на ивицу грађанског рата. Стоун, који је познат по разоткривању теорија завере, у том филму оспорава наводе да Русија стоји иза ликвидације учесника протеста на Мајдану 2014. године, као и да су се власти у Украјини, а не званична Москва, мешале у америчке председничке изборе 2016.

"Изгледаш врло депресивно, много депресивније него кад смо се видели последњи пут. Врло сам забринут за тебе", рекао је Стоун Путину у једном тренутку.

Број прегледа:
hit counters free

Новости