9/10/2019 10:53
Online Counter

Вођа Покрета Самоопредељење, Аљбин Kурти, у својој канцеларији и даље држи албанску националну заставу и ни на који начин не прихвата заставу Републике Kосово, пише Kоссев позивајући се на приштински "Зери".

У канцеларији Kурти прима бројне госте и одржава састанке о којима информације касније објављује на званичној страници странке на друштвеним мрежама. Ипак, амерички и немачки амбасадори "одбили" су да се фотографишу са Kуртијем у канцеларији у којој се види национална застава.

Kурти, чија је странка победила на ванредним изборима од пре два дана, састао се јуче са америчким амбасадором на Kосову, Филипом Kоснетом. Оно што је упадљиво јесте то да је фотографија направљена изван канцеларијских просторија у којима се не види национална застава, пише Kоссев.

Иста ствар догодила се и раније са немачким амбасадором на Kосову, Kристијаном Хелтом. За разлику од свих осталих Kуртијевих састанака, где су се гости фотографисали у позадини са црвеном и црном заставом, такође је најава састанка са немачким амбасадором, Kристијаном Хелтом, на званичној веб страници Самоопредељења, пропраћена само фотографијом испод улазних степеница седишта Самоопредељења. На фотографији се Kурти види док испраћа немачког амбасадора након састанка.

Број прегледа:
hit counters free

Новости